Om

_DSC4486 23

Struktur, organisering og systemer er vigtig i min hverdag – Kommunikation, salg og koordinering er mine stærke sider.

Jeg brænder for at hjælpe andre med en nemmere hverdag og aflaste med de tidskrævende administrative opgaver. Det giver mange forskellige udfordringer  i min hverdag, som gør mit virke som Personlig Assistent sjovt og spændende.

Jeg har tidligere været ansat som Booking Manager og Personlig assistent med planlægning af arrangementer, formidling af foredrag og kurser samt varetaget et bredt spektrum af arbejdsopgaver for kendte danske foredragsholdere og undervisere.
Derudover har jeg 15 års erfaring indenfor rejse- og hotelbranchen både med salg, PR, booking og afvikling af rejser.
– Mit karriere forløb danner således fundamentet i min egen virksomhed.

I dag arbejder jeg med flere forskellige typer virksomheder, som alle har til fælles, at de får mere fokus på videreudvikling og succes.